onsdag 2 december 2009

Ons 2/11. Skadad klo + filmer + bilder!




Lectra hoppar!



Lectra och Rocky leker fint!



Lectra i nya Back on Track-täcket!



Bilden är förbättrad med Photoshop. Riktigt kul program! Men tidskrävande... Tack för det tipset, Anette!  


Här är orginalbilden. Lite skillnad va??



Täcket köpte jag här:
Snabbt och enkelt!
Köpte storlek 70 mot 63 förra gången. Mellanstorleken på 67 hade kanske räckt! Lite stora resårband och nästan för stort över magen. Även lite stort "bakhäng" Men det gör absolut inget. Det spänner iaf inte någonstans. Vi är nöjda!


Litet collage från träningen i Grängesberg.





Det blev sååå dåliga bilder därifrån så det är inte klokt! Alla bilder blev jättemörka. Har redigerat dem i Photoshop och de är ändå dåliga! Men betydligt bättre än innan.


Lectras klo gjorde nog lite ont i morse när hon gick på det frusna gruset ute... Har gjort rent och så klippte jag bort kloflisan som bara satt i en liten kant underst på klon. Det måste vara pulpan som är helt framme på undersidan! Satt på ett bandage också. Ingen som känner igen en sådan skada och har en gissning på vad orsaken är? Jobbigt om sånt ska hända flera gånger per år...


Har inte gjort något idag heller mer än små promenader med lite kamplek. Vill inte belasta tassen nu. Lite kattskitsätande med efterföljande vansinnig matte lyckades Lectra fixa på promenaden. Det är så äckligt!
Däremot har vi gjort en massa lek, kurragömma och leta inne. Det är också kul!


Annars är det inte klokt vad bra Lectra är på att göra ingenting! Fattar inte att vi fick en så "lätt" hund! Undrar om vi får sota för det på nästa? Men det var en bra ordning, att börja hunderiet med världens snällaste och lugnaste vovve. Stumpan!

2 kommentarer:

  1. Åh, vilken fin ingång! Lara vill fortfarande sätta sig snett i ingångarna ibland...

    Och Lectra ser finfin ut i BoT-täcket! *tummen upp* Då vet jag vilken storlek jag ska ta om jag köper ett. Det ganska bra att ha en lång tik och en liten hane då de kan dela täcken utan problem...:)


    Therese

    SvaraRadera
  2. Ja, hon gör oftast väldigt fina ingångar. Värre med sättandet i fria följet. Numera... En gång i tiden var de oxå raka!

    Nåt som stör mig liiite med BoT-täcket är att det prasslar lite nu när det är kallt! Löjligt "problem" va?!

    SvaraRadera