fredag 25 december 2009

Fre 25/12. Julklapparna!

Dan efter dopparedan!

Vi hade världens bästa Julafton igår! Tror aldrig jag har haft en så ostressad Afton förr! Maten var jättegod och Ole som inte gillar laxpate`tog om av den. Sånt gillar jag, när maten är så god så folk ändrar uppfattning! Vi tittade allihop på Kalle Ankas Jul, tillsammans och hur ofta hinner man det???

Alla blev nöjda och glada över klapparna och isynnerhet Lectra. Visserligen trodde hon att ALLA var till henne och hon ville åtminstone få hjälpa till att öppna dem. Kartonger är ju kul att slita sönder och även allt annat skräp. Tejp är också skoj och härligt segt att dra sönder! Aktivitetsspelet hade ju redan godis i sig så det paketet var extra kul att öppna. Den fina, blåa apan med pip är redan död, tyst och tom... Dock inte begraven!
 Den lilla bruna oxå...

 Men det bästa var förstås det stora benet!


Den fick hon jobba hårt för att få fram! Yes, jag lyckades!! Sen var Lectra upptagen av benet så länge hon fick ha den kvar.
Hon ville gärna ta med den ut och kissa också, men se det fick hon inte! Brått in igen, med andra ord.












Vi tog en liten kvällspromenad till Daniel också, som vi brukar göra för att se till att allt är OK där. Det var jättefint!

Vi hade köpt ett par sällskapsspel till oss själva och vi satt halva natten med det ena av dem. Så himla kul! Ni nästan måste prova att spela det. Det är ett brädspel som går ut på att bygga torn och få dem att inte rasa! Jo, de ska visst rasa, fast för någon annans klantighet...
Det heter Bandu och man måste vara stadig på hand, modig, förutseende och även lite elak... Rekommenderas jättevarmt!






















Annars blev jag själv så lycklig så en tår eller två, föll över den här klappen! Min älskade tjej och hennes stora kärlek. Så fina!



Kan inte låta bli att visa den här!
Vi har bestämt oss för den här TV: till oss själva i Julklapp. Sååå snygg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar