söndag 13 december 2009

Sön 13/12. Slött hemma!



Trevlig Lucia!









Agneta & Linda - Nu tändas tusen juleljus.




Nu är Fotoboken klar och beställd! Tror den kommer att bli jättefin. Men oj, vilket jobb det var!
Omslag till Fotoboken!



Idag har vi mestadels jäst här hemma. All mat från Julbordet igår krävde vila... Kan ju lova att man går på stor förlust när jag och gubben äter. Vi äter verkligen som om det vore sista måltiden. Vi borde faktiskt vara tjockare än vad vi är, med tanke på hur vi sätter i oss!

Lectras tass har jag nyss undersökt noga. Tycker att det ser lite varigt ut och har gått isär lite. Men vad har jag för erfarenhet av sår??? Nada, nästan! "Kokade" ur med Väteperoxidlösning och sköljde sen rent. På med nytt, mindre förband som kanske luftar såret bättre. Får se i morr`n hur det ser ut. Eventuellt ett besök hos vetten för säkerhetsskull!
Lectra ligger och viftar på svansen under hela proceduren. Kanhända hon såg att belöningen låg och väntade?

Jo förresten, Muttluksen var i minsta laget. Enligt mallen så ska de passa precis men på framtassen var det ett himla sjå att få på den... Sporre ivägen! Så vi tar en storlek större ändå. Mot deras rådgivning. Men annars är de absolut inte fula eller så. Såg riktigt vettigt ut!

Annars har Lupala tagit hand om Lectra idag, promenerat så mycket vi törs, lekt och busat lite. Hoppas tassen bli helt bra snart!

Skulle gärna vilja ha ett träningspass att skriva om!


2 kommentarer:

  1. Vi håller tassar och tummar för att Lectras tass snart blir bra. Det kan tyvärr ta lång tid för tasskador att läka. Tassen får ju aldrig vila helt. En sko är nog en bra idé! *tummen upp* Har funderat på att köpa en själv. Det kan vara bra att ha i fall att...

    Therese

    SvaraRadera
  2. Ja, jäkla tass! Och det händer för ofta något med hennes tassar, tycker jag...

    SvaraRadera