torsdag 1 oktober 2009

Tors 1/10. Gjort NADA!

Idag har jag efter jobbet hållit på att försöka få till en dator som går lite snabbare. Den är emellanåt så seeg så jag blir galen. Till slut hittade jag ett virus som försökt att gömma sig. Vi får se om det hjälper eller om det börjar bli dags att köpa en ny...

Så idag blev det inte heller någon lydnadsträning! Håller vi på så här och slöar så lär det ju vara rätt säkert hur det går på tävling... Fast jag kännner mig inte det minsta motiverad ändå! Har nog accepterat att jag är en periodare när det gäller träning... Får väl i värsta fall fixa LP1 nästa år! Världen går ju inte under för det. Inte för oss iaf!

Lup har gått en massa med Lectra idag medans jag slet med datorn och senare så kastade de boll igen! (Börjar bli lite för mycket sånt nu...) Luppen råkade kasta ut bollen utanför staketet och så gick han dit för att leta. Förgäves förstås! Som tur var råkade jag kasta en blick ut genom fönstret och påminde honom om att han faktiskt kunde låta vovven leta reda på bollen! Såklart. Sagt och därmed gjort! Då blev jag också lite inspirerad och ville visa gubben att Lectra kan betydligt mer än han tror. Och att vi kan ha nytta av henne också! Jag gick ut och satte Lectra med ryggen mot kullen och så kastade jag upp min armbandsklocka i värsta höga snåret där uppe. Visade upp henne och sade åt henne att LETA! Jag undrade lite om hon skulle tro att det var tennisbollen hon skulle leta efter. Den som jag tog ifrån henne och höll bakom ryggen... Men så klart hon är smartare än så! Efter att ha återkommit till platsen där klockan låg flera gånger, så förstod hon att det måste vara den jag ville ha. Hon tog den så fint och kom med den till mig! Hon tappade den men tog upp den igen. Snuttgurkan! Husse blev impad, han har nog inte fattat att vovvar kan såna nyttigheter!

En socialiseringspromenad på elljusbanan bland joggare, stavgångare och annat löst folk med diverse fä, gjorde Lectra och Husse också på kvällen. Med lite korv i fickan för att distrahera Lectra med när joggare i grupp springer tätt förbi. Vilket var uppgjort! Gick så fint så! Ibland kan hon reagera lite osäkert när folk springer... Men så icke idag!

Så där ja! Det var allt som hänt i hunderiet idag! Skämmes, ta mig f_n!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar