onsdag 30 september 2009

ons 30/9. Dåligt spår.

Idag åkte vi och lade ett ca 700 meter långt spår med 6+1 pinnar vid Galgbacken. Det var länge sedan, kändes det som!
Åkte och socialiserade lite vid klubben där de hade valpkurs. Cain var där och Lectra gjorde vad hon kunde för att få igång honom till lek. Lägger sin kind mot hans, så där sött som bara hon kan! Men idag fick de inte leka, men de turades om att tugga på Cains tennisboll. Tills den inte fanns längre...

Sen åkte vi och gick spåret. Och det gick inte bra idag... Missade två av de sex små... Tog slutet iofs! Hon var alldeles för het och dragig. = Slarvig? Jag vet inte om hon missade dem eller om jag missade att hon markerade. Det är riktigt svårt att hålla emot samtidigt som jag försöker hinna med att se var jag ska sätta fötterna. Det var lite jobbig terräng där spåret gick utför, uppför och sidledes i små backar. Och så den där jäkla mossan som är så himla hal och släpper så fötterna bara åker iväg! Och ibland när jag håller emot så stannar hon till och tittar till på mig. Och då stannar jag bara och väntar ut henne. Men! Tänk om hon markerar då??? Jag MÅSTE lära mig att fråga vi de tillfällena om det är pinnen! För OM det är det så, tar hon ju upp dem när jag frågar. Kanske det är som vanligt, att Lectra gör rätt men inte Matte???

Lectra hade varit ensam hemma idag och var nog helt enkelt lite underaktiverad... Kanske man kan prova att lägga ett litet mini spår innan "det riktiga"? Eller lite långa budföringar precis innan så hon är tröttare? Eller inte lägga långa spår alls när vi jobbat dag båda två och hon varit ensam? Hmm, alltid mycket att fundera över!

Idag är hjälten från igår riktigt mörbultad och börjar bli lite blå här och var! Men han känner sig nöjd över sin insats förstås!

I morgon ska lille Jack göra artroskopi i ben nummer ett... Håller tummar och tassar!

Åh Polly, vad gott! Åh Polly, vad gott! Åh Polly, vad gott! Åh Polly, vad gott! Åh Polly, vad gott!

Det är verkligen en sanning det! Men för säkerhets skull ska jag strax undersöka saken! Visste ni att Polly är beroendeframkallande??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar