måndag 21 september 2009

Fundersamma Lectra!

Idag på morgonprommisen så gick vår lilla gumma och funderade över livet, framtiden och huruvida hon kommer att få ett sista förstapris i år! Nä, men Lectra gick nog allvarligt och funderade på något. Hon gick mest framåt och bara gick och gick och var helt tydligt i sin egen lilla värld. Ungefär som när vi gick på första kursen och hon lekte Tjuren Ferdinand. Förutom att hon ca var tredje meter kom på att hon måste doftmarkera något och bar iväg in i någon buske eller något högt grässtrå...
Vad dum jag är! Så klart hon funderar över vilket kön hon har numera som kastrerad! Är hon en tjej eller kille??? Det är rätt precis ett år sedan hon löpte sista gången. Undrar hur det ligger till med hormonerna i henne nu...
Ser iaf rätt kul ut när hon lyfter på benet och siktar in skvätten,samtidigt som hon försöker sitta som vanligt. Det t.o.m. låter svårt!

Idag blev det bara träning på tomten. Tycker hindret verkar högt, får nog kolla höjden i morrn. Vi måste också fixa kanterna på brädorna, de är lite för vassa!
Försökte få upp farten i apporteringen och körde lite fjärr på skoj! Hon är riktigt duktig! Iaf om jag inte går för långt ifrån henne!

Sedan var det arbetet som gällde för Matte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar