lördag 12 september 2009

Spår med Husse. Älskade lillebror...

Idag medan jag jobbade och slet lade en bekant spår åt Lectra vid Dansarbacken och sedan gick Gubbe och hund det. Hade gått rätt bra. Det var 4+1 pinnar, dock hade vovven gått rakt över pinne nr:4... Undrar varför hon gör det nu ibland??? För bråttom eller är det vi som missar när hon markerar? Hon slarvar ju med det också nu för tiden... Fast vi tycker att hon emellanåt slarvar med det mesta! Har vi tränat för mycket, kanske? Vi tränar nog något med henne varje dag. Nästan! En hund som är less? Nä, men att spåra älskar hon faktiskt. Dags för lite pinn-träning igen! Och så hårdare krav på lydnaden men lite mer sällan! Så får vi testa!

Förresten tränade vi på Rutan igår också! Gick skapligt, vi hade inga band eller nåt tyvärr.

Blir nog ingen träning i morgon heller, jobbar delad tur... Har jag iofs inte så mycket emot! Förutom att vi missar en Ludvika-träning till!

UPPDATERAT: Nyss fått reda på att att min älskade lillebrors hund, Jack (snart 7 månader ung Rhodesian Ridgeback) troligen lider av en rätt svår artros på armbågarna... Har jätteont...Vi lider med Peter och hans familj... Och hoppas att specialisten har ett bättre besked...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar