fredag 18 september 2009

Present från Husse!



Titta! Vilken fin present jag och Lectra fått av vår snälla Gubbe/Husse!
Den har med stor möda och stort besvär gjorts av Luppen och en av hans kompisar. Jätte, jättefin! Nu ska vi lära oss att hoppa DET PERFEKTA HOPPET!

Men vi lyckas ALDRIG få till ett perfekt foto på vår snygging. Hennes ögon är svåra att få synliga, tydligen. Det blir bara svart... Tråkigt!

Lillebrors Jack ska opereras med artroskopi den 1/10 och då får man se hur illa det ligger till med honom. Men som ortopederna tror nu så kommer han att funka, något så när, resten av livet! Med medicin, glucosamin och fiskolja för alltid... Men inga tuffa aktiviteter. De får vara observanta framöver! Hoppet lever kvar!

Idag har jag haft sååå tråkigt och förmodligen Lectra också...

På eftermiddagen så lade Lup ett spår åt henne vid Galgbacken iaf. Heter det kanske Mosstorp???
(De håller på och avverkar i närheten och vi hoppas de inte rör VÅR spårskog... De kan väl åka långt ut i urskogen istället för att jämt avverka precis där människor rör sig mycket. Flera av våra centrala skogspromenader har "avverkats" på bara de två år vi haft Lectra"! Tråkigt...)
Det blev en lång parentes det där! Var var jag?? Jo, Lup lade spår, ja! Han lade 5-600 meter och med tennisboll som första grej och sedan 4 + slut. Fick idag ligga ca 1 1/2 timme.
Det hela hade gått jättebra! Så där bra som bara vår Super stjärna kan!
Lectra hade gått rakt i spåret hela tiden. Hon blev paff när bollen plötsligt låg där så hon fick stå där och jaggla en stund. Det är såå gott att tugga på tennisbollar! Gick fint i vinklarna, tappade eller slog ingenting. Den korta pinnen precis innan slutet stod hon bara och stirrade på tydligen, tog inte upp. Lectra gör det när man frågar men jag skulle vilja att hon alltid tar upp dem... Sedan när slutpinnen "dök" upp så tog hon upp den. Varför gör hon inte det varje gång, skulle jag bra gärna vilja veta...

Det blir ingen träning i Ludvika den här helgen heller... Tävlingar där både lördag och söndag! Vi åker dit och hejar på Linda och Doris i morgon, när de ska försöka med Appell-söket. Heja, heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar