tisdag 17 november 2009

Tis 17/11. Slött...

Idag har vi inte gjort många knop, inte... Trökigt väder, äre me!

Lectra har väl fått sina promenader men hon gillar inte så värst att promenixa i regn. Jobba går bra men inte bara att gå.

Däremot har Lup idag lyckats få Lectra att morra i lek!!!! Det är inte klok att vi blir lyckliga av det, va? Men vi har jobbat hårt för det. Don`t ask me why... Det var Luppen som under kamp om gummiringen som han låg på huk,  Lectra låg liksom under honom med sitt huvud, Luppen drog i ringen hårt, höll fast hennes huvud under sig samtidigt som han blåste på hennes huvud och så morrade han. Då lät Lectra! Riktigt djupa morr och riktigt högt! Tjohej! Hon kan morra!!!!  Åt oss! Ja, inte i ilska förstås! Såklart! Så kan ni göra om nu inte era vovvar kan. Morrträna.

Att hon kan morra åt andra det visste vi, för det gör hon så gärna när hon står på rätt sida om vårt staket... alltså insidan...

Har glömt en sak; för ett tag sedan så hade Luppen och Lectra sällskap på väg till kiosken föratt köpa tidning. Sällskapet de hade var en äldre gentleman. När de ska till att gå över vägen precis innan en korsning vill Luppen helt plötsligt skryta lite över Skruttan. Han sade:
- Titta nu ska du få se vad duktig hunden är.
Sedan sade han:
- ÖVERGÅNGSSTÄLLE!
Och Lectra, som den lydiga hund hon faktiskt är, går lite uppåt ifrån korsningen åt rätt håll så hon kan gå mitt över på övergångsstället! (Ni vet, de ligger ju aldrig mitt i korsningar)

GISSA OM MANNEN TAPPADE HAKAN?! Han blev så impad så ni kan inte tro. Och vem skulle inte bli det??? Vi är för tusan själva helimpade!
Vilken otrolig hund vi har!
I----- I
I----- I
I----- I
I----- I
I----- I

HI HA HI HA HI HA HI HA HI HA! Gick ni på det?


Såklart kan inte Lectra ORDET övergångsställe! Men däremot så har hon gått den vägen en miljon gånger och VET att man ska gå över där.
Vi tyckte det var väldans kul det där....

Hade tänkt träna lite inne men humöret är inte på topp så vi får väl se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar