tisdag 2 februari 2010

Tis 2/2. Hakan ner!


Nu har vi börjat träna på "hakan ner"! Tänkte att det kanske skulle vara bra med en uppgift under platsliggning. Vi får prova lite olika grejer för att se om Lillgumman kan bli lite tryggare då...

Så kul att hon fattar allt som har med target att göra! Jag kommer ihåg när jag tränade in olika target och inte hade en aning om vad jag skulle ha för nytta av det... Hade bara läst om det i någon av mina böcker. Men vi har nytta av det lite då och då. Och hon fattar direkt. Så inte tror jag att det kommer att vara en omöjlighet att lära in att nosen ska ligga. Inte hemma iaf...

Ut och åkte spark idag. Gick riktigt bra! Skogsvändan var för tung även med snömedarna på. Inga spår alls. Där fick vi mest pulsa...  Vi fick hålla oss till vägarna i området istället. Fick henne att dra lite uppför också. Bra för musklerna! På slutet verkade hon inte vilja längre, kollade klockan och vi hade då hållt på i 40 minuter! Inte konstigt då.
Hon drar inte hela tiden men mer och mer iaf. Och om jag bara lyckas hjälpa till att få upp farten lite så hon kommer igång så går det undan. Problemet är min dåliga kondis... Skämmigt, vad den är usel! Gå kan jag hur länge som helst men så fort det ska bli lite fart så pallar jag inte. Dags att använda motionscykeln kanske???
Och förutom det så blir jag nervös för mina lårmuskler... Om jag dessutom blir smal och fortsätter att jobba med låren så mycket, så har jag en tendens att få cyklistlår... Snyggt på killar men inte på tjejer!
Kunde ha varit jag som yngre... Fy! Om inte jag såg värre ut t.o.m.

Efter sparkturen gick vi en liten vända och kampade för att varva ned lite. Då drar hon minsann! Musklerna var varma och fina när vi kom hem så lite massage blev det också. Inte för att jag kan men knåda lite gjorde jag!

Sedan slocknade hon i soffan...

Mycket vitkålsfis är det från Stumpan nu... Så man inte vill att någon ska knacka på dörren!

Lillebror Peters nya Rhodesian Ridgeback valp! Någon av dessa sötnosar flyttar hem till Gustavsberg om ett par, tre veckor.  En liten Xantos, hoppas jag!


GRATTIS TILL VÅR GUDSON,  MAX
som fyller 14  vintrar idag!
Stora Max och lille Jack som inte finns mer...

Tog ett pass idag igen. Upptäckte att det inte var smart att hålla på med kryp och sedan "hakan ner" vid samma träningspass! Så dumt av mig...  hon testade "hakan ner" istället för att krypa... Men det är väl tur att några grejer verkar enklare att lära in. Så jag inte tappar självförtroendet helt!

Lectra blir alldeles kollrig närjag plockar fram DOGCASINO! Roligt att se, men så självklart! Det gäller ju GODIS.

2 februari... Inte en rolig dag för oss här hemma...

2 kommentarer:

  1. Haha - då skulle du se mina "anabola" lår efter jogging, ridning i fältsits och när jag cyklade :P
    /Heléne & Midde

    SvaraRadera
  2. Ja, det kan jag tänka mig, smal oxå som du är! Och alla tycker inte att det är fult på tjejer! Men jag tycker det är otäckt...

    SvaraRadera